Ulei aromatic Cimbru, piper si ardei iute

Uleiul de floarea-soarelui presat la rece are o culoare galben-aurie, are un gust placut, ,vascozitate si aroma aparte, specifica semintelor de floarea-soarelui.Este un ulei care imprumuta din savoarea condimentelor si plantelor aromatizate cu care este in contact. Baza o poate constitui  un ulei de floarea soarelui.Se poate prepara intr-o multitudine de variante, in functie de plantele si condimentele folosite.Bogatia substantelor naturale ale uleiului aromatizat se pastreaza in armonie cu unda fina a mirodeniilor. Fiecare combinatie aduce la degustare un atribut incitant.  Pentru o emotie gustativa senzationala, va oferim gama fina si prietenoasa a uleiurilor aromatizate.Ele au un continut mare de lecitina, ce ajuta la tonifierea sistemului nervos, contine vitaminele A, E si D, acizi grasi polinesaturati , activi in scaderea colesterolului, precum si substante cu efecte antiinfectioase, regenerative si stimulatoare ale activitatii hormonale.Consumul de uleiuri presate la rece in locul celor rafinate, contribuie la profilaxia imbatranirii precoce, scaderea colesterolului, a hipertensiunii arteriale, a riscului de accident vascular, dar si la eliminarea problemelor gastrice.Se foloseste in stare cruda la salate, sosuri, paste, supe si alte mancaruri nepreparate termic deoarece acestea, prin incalzire isi pot pierde o parte din vitamine. Uleiul presat la rece este superior uleiurilor rafinate chimic prin gust, consistenta, vascozitate, lipsa oricaror resturi de substante chimice, fiind natural 100%.Temperatura optima de pastrare: 15-20 grade C. Dupa deschidere, uleiul poate fi consumat timp de 12 luni daca se pastreaza la loc racoros, ferit de actiunea razelor solare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>